Udskriv

Zoneterapi

Ang. Kursus

Dans og meditation

se under kurser 

 Zoneterapi virker balancerende på mange lidelser.

Jeg har 35 års erfaring som zoneterapeut og endvidere en baggrund som sygeplejerske. Udover alm. zoneterapeut er jeg uddannet Nerverefleksolog og Muskulær Zoneterapeut.

Nerverefleksologi er en videre udvikling af zoneterapien, hvor man mere direkte og præcist giver impulser til nervesystemet. Derfor indtræder virkningen ofte øjeblikkeligt. Det kan f.eks. ses ved, at en muskel slapper af med det samme, eller at en smerte reduceres umiddelbart.

Ved hjælp af Muskulær Zoneterapi er det muligt at arbejde meget detaljeret med de enkelte muskel-og led zoner på fødderne, samt meridian systemet som i akupunktur, men altså uden brug af nåle. Meridianer kan sammenlignes med el-ledninger. De leder og fordeler energien i kroppen.Det har den fordel, at man ikke alene afhjælper gener fra bevæge apparatet, men samtidigt forebygger at andre sygdomme udvikler sig.

Når f.eks. en muskel er spændt er det tegn på energiophobning i en bestemt meridian. Ved at arbejde med at genoprette balancen forebygger man, at andre mere kroniske sygdomme udvikles.Ifølge den kinesiske medicin vil en ubalance i første omgang vise sig som symptomer i muskler og led. Hvis disse overhøres kan ubalancen efterhånden brede sig til at involverer de mere vitale organer og bliver af mere kronisk karakter.

Muskel og led problemer kan altså ses som et fingerpræg om, at noget i kroppen ikke fungerer som det skal. "Olielampen" lyser.

Ingen vil behandle bilen, som mange behandler sig selv. Hvem kunne finde på at skrue pæren af og køre videre, hvis olielampen lyser?

Gode erfaringer med behandling af følgende lidelser:

Muskel- og led lidelser. (F.eks. iskias, smerter i sædemuskler, korsbenslåsning, lændesmerter, bækkenløsning, facetledsyndrom, smerter og indskrænket bevægelighed i ryg, nakke, skuldre og arme - herunder musearm, golfalbue og tennisalbue.)

Hovedpine

Fordøjelsesproblemer

Mavesår

Spædbarnskolik

Fertilitetsproblemer

Graviditetsgener

Hormonelle forstyrrelser herunder PMS og problemer i overgangsalderen

Blodtryksproblemer

Bivirkninger fra kemoterapi

Dårlig søvnkvalitet

Humør problemer

Zoneterapi styrker immunsystemet gennerelt og virker forebyggende

 "danmark" og visse andre forsikringer giver tilskud til zoneterapi behandlinger

 Er RAB registreret alternativ behandler

RAB-logo-til-web.png - 26.58 KB