Udskriv

Udviklingsgruppe

Nærvær i bevægelse og stilhed

Bevægelse, meditation og drømmeforståelse                        

Kursus over 6 aftener- en gang om ugen 

Er du en af de mange, der føler sig stresset, eller savner du bare ro, nærvær og klarhed. Og er du parat til at lave om på dette? Så er denne gruppe måske noget for dig.

Gennem bevægelse, meditation og drømmeforståelse, vil vi skabe et rum af fordybelse og nærvær, som styrker følelsen af at være hjemme i sig selv, og giver mulighed for at opdage en dybere dagsorden.

Kurset vil indeholde meditative øvelser på energistrømme og punkter på kroppen. Der er tale om selvhealings øvelser, som både virker healende på den fysiske krop og på psyken.

Endvidere vil vi styrke krops-psyke samspillet gennem forskellige typer bevægelse f.eks. yoga, chi gong, ægyptiske kvindedanse samt fri bevægelse.

"At være opmærksom på sig selv er grundlaget for helbredelse" Bija Bennett

At deltage i en fortløbende gruppe har bl.a.den fordel, at man ofte oplever, at den udfordring, som man troede at være alene om, i virkeligheden deles med mange andre.

Jeg lægger vægt på, at vi i gruppen opnår en tillidsfuld stemning, hvor det er muligt at udtrykke sig i fortrolighed.

En lille gruppe på max 7 deltager, der mødes 6 gange gennem vinteren

Nye datoer i 2019 bekendtgøres senere.

Pris: 900 kr.

Tilmelding ved at indbetale beløbet til mig via mobile pay eller kontonr: Regnr: 9070 Kontonr: 4035 6486 61

Men kontakt mig først pr. tlf 98 23 63 53 ml kl. 8 og 9

eller send besked: SMS: 20 83 63 32 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.